20/5/11


ΕΚΘΕΣΗ
"ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ"
2011

Σε καλλιτεχνική επιμέλεια Μιχαήλ Ρωμανός, με τη συμμετοχή μίας εξαιρετικής ομάδας νέων καλλιτεχνών.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 








Iούνιος - Ιούλιος

καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχαήλ Ρωμανός

Στο πλαίσιο της Athens Fine Arts Festival 2011


Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της μεγάλης σπονδυλωτής έκθεσης "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ 2011" που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011, στις 8.30μμ, στο Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου (Γουναροπούλου 6, Άνω Ιλίσια) σε καλλιτεχνική επιμέλεια του εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανού.

Στην έκθεση παρουσιάζονται επίσης, τα έργα των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ καλλιτεχνών για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ που θεσπίζει από φέτος το Φεστιβάλ.

Διάρκεια: 22/6 - 13/7/2011





Οι καλλιτεχνικές δράσεις "Δρώμενα Τέχνης 2011", του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, εγκαινιάζονται την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 8μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Π.Φαλήρου "Φλοίσβος" (Λεωφόρος Ποσειδώνος, Π.Φάληρο), σε καλλιτεχνική επιμέλεια του εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανού.


Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, που φέτος διανύει τον τέταρτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του, προσφέροντας μία σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό, εγκαινιάζει τις φετινές καλλιτεχνικές δράσεις του, παρουσιάζοντας νέους κυρίως καλλιτέχνες, που έχουν να προτείνουν μια αξιόλογη εικαστική πρόταση που αφορά τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την καλλιτεχνική φωτογραφία, το ψηφιδωτό, το εικαστικό κόσμημα, το κολάζ και τις εικαστικές εγκαταστάσεις.

Τα εικαστικά "Δρώμενα Τέχνης 2011" λαμβάνουν χώρα σε επιλεγμένες γκαλερί και αίθουσες τέχνης των Αθηνών ενώ οι διαδοχικές εκθέσεις που αποτελούν τον κορμό της μεγάλης σπονδυλωτής έκθεσης, χαράζουν μία ενδιαφέρουσα εικαστική διαδρομή στο φιλότεχνο κοινό.

Σε κάθε χώρο τέχνης παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά έργα των καλλιτεχνών ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται ψηφιακά, για ένα χρόνο, από το δημοφιλή ιστότοπο προώθησης πολιτιστικών γεγονότων του Φεστιβάλ "Δρώμενα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης και Πολιτισμού": http://dromenatechnis.blogspot.com/

H σπονδυλωτή αυτή έκθεση είναι η εξέλιξη της εικαστικής έκθεσης "Αντιπαραθέσεις στην σύγχρονη Ελληνική τέχνη", που διοργανώθηκε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, σε έντεκα γκαλερί και αίθουσες τέχνης του Ιστορικού Κέντρου των Αθηνών, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας ενώ σημαντική θεωρείται η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το αμείωτο ενδιαφέρον για την πρωτοποριακή σπονδυλωτή έκθεση "Δρώμενα Τέχνης" από τους καλλιτέχνες, κυρίως της νέας γενιάς.

Επιμέλεια έκθεσης: Μιχαήλ Ρωμανός
http://mromanosproject.blogspot.com/ 

Διάρκεια: 7-11 Ιουνίου 2011


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00-14:00, 18:00-21:00, Σάββατο 18:00-21:00